Marieke Gerritse & My Dutch Company

...... dit is Marieke Gerritse

Voor mij is de combinatie van ouderschap & ondernemerschap essentieel. Dit geeft me energie, zorgt voor bijzondere inzichten en creëert een sterk relativerend vermogen.

Ik geniet thuis, samen met mijn partner Läslo, dan ook volop van onze 4 heerlijke (b)engels.

Mijn persoonlijkheid & werkwijze zou ik als volgt samenvatten: passioneel, ambitieus, strategisch, doortastend, energiek en succesvol. Mede dankzij mijn internationale sportverleden, ben ik gezegend met een winnaars-mentaliteit. Ik ben enorm gedreven om de gestelde doelen te bereiken en de spreekwoordelijke lat telkens weer hoger te leggen --> " Do it with Passion or not at all !"

...... en dit is My Dutch Company

In mijn professionele carrière heb ik mezelf aangeleerd om altijd met ‘andere ogen’ naar bestaande strategieën, uitdagingen en problemen te kijken. Dit levert vernieuwende inzichten en bovendien ongekende mogelijkheden op.

Van idee naar realisatie, altijd een (in)spannend proces. Ik begeleid mens & onderneming in de ontwikkeling en realisatie van ideeën, zowel procesmatig als inhoudelijk.

Door de doelstellingen helder en transparant te beschrijven, het gehele proces overzichtelijk te leiden, een zorgvuldige afstemming met de verschillende stakeholders te waarborgen en door mijn persoonlijke commitment, creëer ik succesvolle projecten en enthousiaste opdrachtgevers.

Mijn missie? Mens & onderneming begeleiden en adviseren in het proces van idee tot realisatie, zodat zij de beste kansen krijgen om te excelleren in hun branche!

'Passion for Business'
Ik streef naar een belangrijk stuk 'ownership' in mijn opdrachten wat resulteert in succesvolle en bijzondere samenwerkingsverbanden. In plaats van ‘buiten het boekje te denken’, ontwerp ik het liefst samen met uw organisatie een uniek boek!

Ook in uw onderneming barst het van de ideeën. Het kan gaan om conceptontwikkeling in retail/horeca, new product development, bijzondere sales & marketing strategieën of bijvoorbeeld het creëren van een exceptionele shopper experience. Ik kom graag met u in contact om meer van uw uitdagingen te weten te komen en om samen te ontdekken wat ik met My Dutch Company voor uw onderneming kan betekenen.

Veel succesvolle groeten,

Marieke Gerritse

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin