Marieke Gerritse & My Dutch Company

Wie ben ik?
Een gedreven professional, met een strategische blik en met oog voor het juiste detail. Voor mij is de combinatie van ouderschap & ondernemerschap essentieel. Dit geeft me energie, zorgt voor bijzondere inzichten en creëert een sterk relativerend vermogen. Ik geniet thuis, samen met mijn partner Läslo, dan ook volop van onze 4 heerlijke (b)engels.

Wat doe ik?
Ik zorg in uw projecten voor een doelgerichte focus in het projectteam, verduidelijking van de wensenlijst, een bak vol inspiratie, een stevige propositie en de creatie van het benodigde draagvlak. Zodoende verloopt uw project succesvol zonder de consument- en klant behoeften uit het oog te verliezen. Gedurende het proces stroop ik mijn mouwen op en werk ik zij aan zij, in alle lagen van de organisatie mee aan het succes. Ik ben per direct beschikbaar.

Hoe werk ik?
In mijn rol als projectmanager bekijk ik complexe vraagstukken en projecten altijd ‘met andere ogen’. Dit zorgt voor vernieuwende inzichten, verbinding en nieuwe mogelijkheden, waar ik veel energie van krijg. Ik heb een klantgerichte en commerciële werk- en denkwijze waarbij de kernwoorden strategisch denken, oplossingen, omdenken en budgetdiscipline belangrijk zijn.

In mijn projecten draait alles om de commitment van mensen & teams. Commitment is gebaseerd op een combinatie van kennis, kunde en passie. Ik zie mezelf als gezond eigenwijs, passioneel, doortastend, nieuwsgierig en ambitieus.

Hoewel ik uitstekend zelfstandig succesvol kan zijn, vind ik het prettig wanneer ik samen met een enthousiast team kan brainstormen & sparren.

Mede dankzij mijn internationale topsportverleden, ben ik gezegend met een winnaars-mentaliteit. Ik ben enorm gedreven om de gestelde doelen te bereiken en de lat telkens weer hoger te leggen voor mijzelf en de organisatie om mij heen.

Een succesvol proces wordt voor mij gedefinieerd door de inhoud, het gedrag van de organisatie, de benodigde competenties en faciliterend leiderschap. Door het continue managen & challengen van deze factoren, ben ik in staat om het benodigde draagvlak te creëren binnen een organisatie. In mijn projecten zijn de volgende kernwoorden altijd van belang: strategie, focus, passie, ambitie, concrete doelstellingen en fun.

” Do it with Passion or not at all !”

Visit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram