My Dutch Company

Marieke Gerritse

Wie ben ik?
Een gedreven professional, met een strategische blik en met oog voor het juiste detail. Voor mij is de combinatie van ouderschap & ondernemerschap essentieel. Dit geeft me energie, zorgt voor bijzondere inzichten en creëert een sterk relativerend vermogen. Ik geniet thuis, samen met mijn partner Läslo, dan ook volop van onze 4 heerlijke (b)engels.

Wat doe ik?
Ik ben een professional met een Agile mindset die voor resultaat zorgt in veelzijdige & complexe projecten. Ik zorg in uw projecten voor een doelgerichte focus in het team, verduidelijking van de wensenlijst, een bak vol inspiratie, een stevige propositie en de creatie van het benodigde draagvlak. Zodoende verloopt uw project succesvol zonder de behoeften van de business en de klant uit het oog te verliezen. Gedurende het proces stroop ik mijn mouwen op en werk ik zij aan zij, in alle lagen van de organisatie mee aan het succes.

Hoe werk ik?
Vanuit mijn rol bekijk ik complexe vraagstukken en projecten altijd ‘met andere ogen’. Dit zorgt voor vernieuwende inzichten, verbinding en nieuwe mogelijkheden, waar ik veel energie van krijg. Ik heb een procesgerichte en commerciële werk- en denkwijze waarbij de kernwoorden agile, strategie, oplossingen, omdenken en budgetdiscipline belangrijk zijn.

In mijn werk draait alles om de commitment en verbinding van mensen & teams. Commitment en verbinding zijn gebaseerd op een combinatie van vertrouwen, kennis, kunde en passie. Ik zie mezelf als gezond eigenwijs, passioneel, doortastend, nieuwsgierig en ambitieus.

Hoewel ik uitstekend zelfstandig succesvol kan zijn, vind ik het prettig wanneer ik samen met een enthousiast team kan samenwerken. Ik ben enorm gedreven om de gestelde doelen te bereiken en de lat telkens weer hoger te leggen voor mijzelf en het team om mij heen.

Wat is succes?
Een succesvol proces wordt voor mij gedefinieerd door de inhoud, het gedrag van de organisatie, de benodigde competenties en faciliterend leiderschap. Door het continue managen & challengen van deze factoren, ben ik in staat om het benodigde draagvlak binnen een organisatie te creëren en resultaat te boeken.

” Do it with Passion or not at all !”

LinkedIn
Twitter
Instagram